ЛЕФФЛЕР: «Богачук готовий до будь-якого суперника у своєму дивізіоні»

Менеджер Сергія Богачука – про найближчі плани українського чемпіона

Менеджер Том Леффлер, який представляє інтереси тимчасового чемпіона WBC у першій середній вазі українця Сергія Богачука, ексклюзивно зі Sport.ua поділився найближчими планами свого підопічного.

- Ви заявили, що Сергій Богачук проведе свій наступний бій у липні. Ім'я суперника вже відоме? Або є кілька варіантів?
- Ми плануємо, що в липні Сергій повернеться на ринг, щоб захистити свій титул. Із суперником ще нічого не вирішено, але це, звичайно, буде бій світового рівня в якості захисту титулу.

- Чи можна вже казати, що Сергій набрався досвіду та готовий до найбільших і найгучніших боїв?
- Сергій отримав великий досвід у своїй кар'єрі, особливо в останньому бою, який тривав 12 раундів та завершився перемогою над бійцем світового класу Браяном Мендозою. Після цього виступу він готовий до будь-якого суперника у своєму дивізіоні.

- Після завоювання титулу Сергій став популярнішим у США? Чи йому потрібно ще кілька боїв, щоб стати більш популярним?
- Сергій здобув велику популярність завдяки цій захоплюючій перемозі на великій сцені в Лас-Вегасі на T Mobile Arena. Його бій транслювався на Amazon Prime Video, тому багато людей подивилися його, і він здобув багато нових шанувальників завдяки своєму потужному стилю.

- Наскільки складно українським боксерам завоювати увагу публіки в США? Ми знаємо, що в Штатах публіка розпещена боксом та цінує якість…
- У Сергія дуже захоплюючий стиль, тому йому не буде важко завоювати шанувальників у Сполучених Штатах. Він симпатичний хлопець та має багато нокаутів, що подобається американським фанатам. Ми очікуємо від Сергія ще багато великих перемог у майбутньому.

Юрій Вишневський Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 20 травня 2024, 15:07 11

Колишній суперник українця розкритикував це рішення

Коментарі