ЯНЧУК: «Заборона займатися сексом перед матчами? Жерсону це не заважало»

Колишня українська тенісистка розповіла, як люксембурзький футболіст порушував режим

Колишня українська тенісистка Ольга Янчук, що раніше перебувала у стосунках з люксембурзьким футболістом Жерсоном Родрігешом, розповіла, як ексдинамівець порушував режим.

- На ваших очах Жерсон порушував спортивний режим?

- Так, порушував. Хоча я намагалася із цим боротися. Ви ж знаєте, якщо доросла людина щось хоче робити, то їй неможливо заборонити. Намагалася контролювати, наскільки могла. Начебто непогано виходило. Особисто я, коли грала в теніс, то, можна сказати, зовсім не гуляла. Я не вживала алкоголь і нічного життя в мене не було. Я концентрувалася лише на тенісі. Ось зі свого боку і підказувала йому. Мені здається, що до знайомства зі мною він був більш гулящим. Його найкращі друзі з Люксембургу говорили мені, що він змінився. Можливо, це і не моя заслуга, а він сам зробив висновки. Яка зараз ситуація, я не знаю, бо ми не живемо разом.

- Жерсон міг, наприклад, о п'ятій ранку прийти додому з клубу, а потім піти на тренування?

- Таке дуже рідко бувало. На початку його кар'єри в «Динамо» ставалися подібні косяки, але, мабуть, йому в команді щось сказали, і він перестав так робити. В більшості випадків, якщо вони вигравали, то після матчу командою могли піти кудись. У вихідні ми усі також збиралися. Такі дні він не пропускав! Якщо напередодні матчу йому дуже хотілося гуляти, то я просила, аби це хоча б було вдома. Щоб під наглядом знаходився. Приїздили до нього і друзі з Люксембургу, і динамівці. Жерсон добре із Сідклеєм, Томашем Кадаром, Момо Кадірі дружив… За вечерею вони могли трохи випити.

- А правда, що тренери футболістам перед матчами забороняють сексом займатися?

- Жерсону це не заважало.

Раніше Ольга Янчук відреагувала на проблеми Жерсона Родрігеша з законом.

Дмитро Вербинський Джерело: Спорт-Експрес Україна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 20 травня 2024, 12:23 0

Ексчемпіон світу написав коронну фразу українського боксера

Коментарі