Вікторія Пльзень – Фіорентина. Прогноз на матч 1/4 фіналу Ліги Конференцій

Поєдинок відбудеться 11 квітня о 19:45 за Києвом

11 квітня на «Доосан Арена» пройде перший матч 1/4 фіналу Ліги конференцій, в якому «Вікторія» (Пльзень) зустрінеться з «Фіорентиною». Поєдинок розпочнеться о 18:45 за київським часом.

Вікторія (Пльзень)

Команда останнім часом застовпила за собою місце серед найкращих у чеському футболі. Спочатку, у 2010 році, червоно-сині виграли перший серйозний титул, у вигляді національного кубка. А потім, на відрізку до 2022 року, вдалося набрати 6 чемпіонств. Але минулого сезону пара грандів із Праги змістили клуб уже на 3-тю позицію. Наразі теж столичний дует відірвався від усіх переслідувачів, і знову хіба що підопічним Мирослава Коубека залишається відстоювати бронзу. Натомість у Лізі конференцій Вікторія, розпочавши влітку з нічиєї вдома проти Дріти, виграла 11 разів. Але з Серветтом в 1/8 фіналу обидва поєдинки закінчилися нульовими результатами, але потім серія пенальті залишилася за червоно-синіми.

Фіорентина

Клуб цього сезону цілком може повторити результати минулого, а то й перевершити себе в 2023 році, коли обидва фінали закінчилися поразками. Знову в Серії А ніяк не вдається утриматись на стабільному рівні, що загрожує фінішу у зоні єврокубків. Натомість фіалки зараз ведуть боротьбу у півфінальному раунді кубка країни. Паралельно в Лізі конференцій підопічні Вінченцо Італьяно виявили себе добре. Хоча починали з 0:1 у Відні, але у поєдинку-відповідь вдалося обіграти Рапід 2:0, а потім продовжили свою безпрограшну серію як на груповому етапі, так і в 1/8 фіналу, з Маккабі з Хайфи. Причому у формально виїзному поєдинку виграли 4:3 за рахунок голу на 95-й хвилині, хоча програвали по ходу поєдинку, а потім у Флоренції обмежилися 1:1.

❗️ Більше прогнозів у нашому Telegram!

Статистика особистих зустрічей

Вперше амбітні італійці приїдуть до Пльзеня, щоб зіграти з місцевою командою.

Прогноз

Букмекерські контори вважають явним фаворитом скуадру віолу. Але чехи обов'язково викладуться повністю перед вболівальниками - рекомендуємо використовувати ставку на тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт - 2,04).

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 липня 2024, 21:19 0

Лідерами рейтингу є 4 футболісти: Беллінгем, Вінісіус, Холанд та Мбаппе