Мілан – Рома. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Ліги Європи

Поєдинок відбудеться 11 квітня о 22:00 за Києвом

11 квітня на «Сан-Сіро» пройде перший матч 1/4 фіналу Ліги Європи, в якому «Мілан» зустрінеться з «Ромою». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Мілан

Команда в останні роки, за Стефано Піолі, змогла показати непогані і, головне, стабільні результати. Спочатку було друге місце, найкращий результат за майже повне десятиліття - а через рік, 2022-го, вдалося оформити довгоочікуване скудетто. Минулого сезону титул у Серії А не втримали, натомість у Лізі чемпіонів дійшли до півфіналу. Зараз там прикро вилетіли після групового етапу (за додатковими показниками при рівності очок поступилися 2-м місцем ПСЖ), зате в Лізі Європи хороші. Червоно-чорні, вийшовши на внутрішній арені на друге місце, змогли впоратися послідовно і з Ренном, і з празькою Славією. Причому обидва рази россонері багато в чому вирішували в першому поєдинку, якраз на Сан-Сіро: розгромили 3:0 французів і оформили впевнені 4:2 з чехами.

Рома

Клуб все ще хоче себе позиціонувати як місцевий гранд. Але це потрібно підтверджувати виступами у топ-турнірі, Лізі чемпіонів. А вона залишається недосяжною чимало років поспіль. Не впорався із завданням і Жозе Моурінью, хоча брав Лігу конференцій у 2022-му році, а минулого фіналу Ліги Європи вовки поступилися в затяжній серії пенальті Севільї. У результаті Особливий остаточно розчарував до кінця зими. І, здавалося, на джалороссі вже ставили хрест на цьому сезоні - ну не віриться, що хтось серйозно чекав успіхів від Де Россі. Але місцева легенда у статусі в.о. показав непоганий старт своєї кар'єри в Серії А, змусивши знову серйозно розмірковувати про шанси на фініш у топ-4 Серії А. А в Лізі Європи італійці впоралися з Феєнордом (за пенальті після обміну нічиїми 1:1), а Брайтон у першому поєдинку розгромили 4:0.

❗️ Більше прогнозів у нашому Telegram!

Статистика особистих зустрічей

Востаннє столичні вовки вигравали ще восени 2019 року. Після цього було 3 нічиї за 6 перемог, у тому числі в обох крайніх поєдинках.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом россонері. Погодимося та поставимо на перемогу господарів арени (коефіцієнт - 2,1).

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Авто/мото | 10 жовтня 2024, 19:00 0

Міхаель Шумахер уперше з'явився на публіці після виходу з коми