Вбивчі заміни. Барселона вирвала перемогу в ПСЖ

Каталонці наблизилися до півфіналу Ліги чемпіонів

У першому матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів зустрілися ПСЖ та «Барселона».

Після стартового свистка «червоно-сині» взяли м'яч під контроль, а каталонці розпочали зустріч другим номером. При цьому обидві команди діяли обережно, намагаючись не допускати втрат м'яча. Активністю намагався внести сум'яття до захисних побудов суперників Мбаппе, але «блаугранас» грали уважно.

Через деякий час гості освоїлися на полі «Парк-де-Пренс» та почали підбиратися до штрафного майданчика паризького клубу. Перший небезпечний момент відбувся після стандартного положення. Доннарумма помилився на виході і Левандовськи пробив головою. Свою команду врятував Мендеш, який вибив м'яч із лінії воріт. Незабаром Доннарумма зреагував на удар Рафіньї з-за меж штрафного майданчика.

Рахунок було відкрито незадовго до перерви. Після прострілу Ямаля Доннарумма на виході не зумів перехопити м'яч і Рафінья переправив футбольний снаряд у ворота.

Getty Images/Global Images Ukraine

Початок другої половини зустрічі став приголомшливим для каталонців. Спочатку Дембеле з кута штрафного майданчика точно пробив під поперечину, а через кілька хвилин після передачі на хід від Руїса влучним ударом завершив атаку Вітінья. На куражі парижани продовжили атакувати і ледь не збільшили свою перевагу. Баркола бив з кута штрафного майданчика, і тер Стеген перевів м'яч у поперечину.

У середині другого тайму «блаугранас» зуміли вирівняти гру та зрівняли цифри на табло. Педрі, який кілька хвилин перебував на полі після виходу на заміну, виконав ювелірне закидання на хід Рафіньї, і бразилець зльоту відправив м'яч у ворота.

Парижани знову взяли м'яч під контроль і спробували загострити ситуацію біля штрафного майданчика суперників. Мав забивати Дембеле, але після його удару з кута штрафного м'яч влучив у дальню штангу. А ось каталонці свій черговий шанс використали сповна. І зробив це знову футболіст, який тільки увійшов у гру з лави запасних. Крістенсен з меж воротарського замкнув навіс із кутового.

Getty Images/Global Images Ukraine

У час, що залишився, парижани робили безуспішні спроби вирвати нічию. «Барселона» втримала переможний результат. Матч-відповідь команди проведуть 16 квітня.

Ліга чемпіонів. 1/4 фіналу. Перший матч.

ПСЖ - «Барселона» - 2:3

Голи: Дембеле (48), Вітінья (51) - Рафінья (37, 62), Крістенсен (77)

Попередження: Вітінья (65) - Серхі Роберто (34), Кубарсі (82)

ПСЖ: Доннарумма, Нуну Мендеш, Бералдо, Ернандес, Маркіньос, Руїс (Гонсалу Рамуш, 85), Вітінья, Лі Кан Ін (Заїр-Емері, 61), Мбаппе, Асенсіо (Баркола, 46), Дембеле

«Барселона»: тер Стеген, Канселу, Кубарсі, Араухо, Кунде, Гюндоган (Фермін, 85), Ф. де Йонг (Крістенсен, 76), Серхі Роберто (Педрі, 61), Рафінья (Ферран Торрес, 76), Левандовськи, Ямаль (Фелікс, 61)

Арбітр: Ентоні Тейлор (Англія)

Стадіон «Парк-де-Пренс» (Париж, Франція)

ПСЖ - БАРСЕЛОНА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 21 травня 2024, 01:11 0

Наставник «Реала» вважає, що українець не винен у пропущених голах

Коментарі