Нічого святого. росія запросила українців взяти участь в Іграх дружби

В.о. міністра молоді та спорту Бідний гідно відповів агресору

Держава-терорист росія протягом 776 днів бомбардує Україну, спрямовуючи ракети та безпілотники на мирне населення нашої країни. При цьому у представників країни-агресора вистачило цинізму направити деяким спортивним федераціям України листи із запрошенням взяти участь у так званих «Іграх дружби», які пройдуть у москві та єкатеринбурзі.

Як повідомляє «5 канал», виконуючий обов'язки міністра молоді та спорту України Матвій Бідний у відповідь на це заявив, що ніхто не лише з українських спортсменів, а й з атлетів, які представляють країни-партнери, не поїде виступати до росії.

«Ми також зверталися зі свого боку спільно з Національним олімпійським комітетом до країн, які є нашими партнерами - ніхто не делегуватиме туди своїх спортсменів. Ніхто із спортсменів високого рівня не дозволить собі цього. Тому що така участь буде крапкою в їхній кар'єрі та в їхньому шляху в міжнародному спорті», - цитує Бідного джерело.

Зазначимо, так звані «Ігри дружби» пройдуть з 15 по 29 вересня у москві та єкатеринбурзі. Раніше МОК звинуватив організаторів «Ігор дружби» у політизації спорту та закликав країни та уряди відмовитися від участі в них.

Юрій Вишневський Джерело: 5 канал
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 18:05 3

Келл Брук вважає, що Тайсон зробив достатньо, щоб виграти за рішенням суддів

Коментарі