Ексгравець Шахтаря Хюбшман назвав недооціненого гравця УПЛ свого часу

Чех – про період кар’єру в українському чемпіонаті

Ексгравець «Шахтаря» та збірної Чехії Томаш Хюбшман поділився думками щодо суперників по українському чемпіонату, в якому він грав за «гірників» з 2004 по 2014 рік.

- А якщо говорити про футболістів чемпіонату України, але не із «Шахтаря», можете когось виокремити, хто вас вразив?

‒ Авжеж! Хоча таких також було багато. Але якщо називати когось одного, хто є доволі недооцінений, то якраз вчора чи позавчора з кимось спілкувалися і ми згадали такого футболіста - Олександр Рикун. Так, він, звісно, мав свої проблеми (посміхається), але як футболіст він був дуже сильний. Він дуже добре бачив футбол. Проте, я думаю, в ті роки в кожній команді були дуже сильні гравці. Особливо в «Динамо», «Металісті», «Дніпрі», Одесі (Чорноморець. - прим. джерела).

У них були провідні футболісти, які перебували на дійсно високому рівні. Можна згадати часи, коли Тайсон класно грав за «Металіст» і потім перейшов у «Шахтар». Був Марлос. Не хочу нікого «протягувати» в ці списки, а про когось забути. У «Дніпрі» також було дуже багато класних гравців - Руслан Ротань, Зозуля…

‒ А давайте ще про динамівців, все ж таки дуже принципові суперники.

‒ Ох, а у них було багато дійсно хороших гравців! Алієв, Мілевський - у свої часи, коли вони були в хорошій формі, думаю, вони також могли грати ледве не в будь-якій хорошій команді Європи. І, можливо, не загубилися би там.

Раніше повідомлялося, що «Шахтар» залишається одноосібним лідером УПЛ.

Юрій Остроумов Джерело: Український футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 травня 2024, 07:01 12

Астон Вілла не опуститься нижче 4-го місця після поразки Тоттенхема у матчі з Ман Сіті