16-річний дебютант Руха оцінив свій вихід на заміну проти Шахтаря

Мухаммад Джурабаєв вдячний тренерському штабу

Півзахисник львівського «Руха» Мухаммад Джурабаєв прокоментував поразку від донецького «Шахтаря» (1:3) в матчі 23-го туру УПЛ:

«Емоції неймовірні і я вдячний тренерському штабу за те, що дали можливість дебютувати у такому непростому для команди матчі проти «Шахтаря».

Ми весь тиждень готувались до цього поєдинку, детально вивчаючи гру нашого суперника. Всі у команді розуміли, як діятимуть на полі «гірники», але гра з самого початку пішла не за нашим планом. Важко пояснити, чому так сталось.

У матчах проти таких суперників як «Шахтар» на перший план виходять характер та психологія. На жаль, початок поєдинку був невдалим для нас і більш досвідчена команда скористалась цим і забила двічі. Слід розібрати свої помилки та добре попрацювати, щоб більше таке не повторювалось у наших матчах.

Навіть у цій номінально гостьовій грі «Рух» відчував підтримку своїх вболівальників і вона дуже важлива для нас. Я сам у цьому переконався, коли виходив на поле - підтримка глядачів дуже мотивує. Тож хочеться подякувати нашим вболівальникам і постаратись здобути для них позитивний результат у наступних матчах».

Дмитро Вербинський Джерело: ФК Рух Львів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 07:33 6

Український воротар готовий продовжити контракт з «Реалом»