Холодний душ для Ф'юрі. Ексчемпіон світу розповів, як Усик виграє бій

Дюк Маккензі описав свої очікування від поєдинку за абсолютне чемпіонство у хевівейті

Колишній чемпіон світу в трьох вагових категоріях Дюк Маккензі (39-7, 20 КО) поділився очікуваннями від бою між володарем пояса WBC Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) проти чемпіона WBA, WBO та IBF Олександра Усика (21-0, 14 KO), відзначивши високий боксерський IQ українця.

«Усик переможе, я не хочу влаштовувати комусь холодний душ, але я бачу перемогу Усика, тому що він набагато більш універсальний боєць.

Я не думаю, що Ф'юрі боксував із кимось подібним до нього, а Усик буде так налаштований на цей бій. Олександр Усик у хорошій формі, імовірно, зможе потягатися з будь-яким важковаговиком, який коли-небудь жив... Усик має високий боксерський IQ. Він дуже розумний, дуже розважливий, він відмінно б'є, у нього хороший таймінг, він може звести нанівець розміри великих хлопців.

Саме це, я думаю, він і зробить проти Ф'юрі: він зможе нівелювати його габарити і компенсувати різницю в розмірах, зближуючись, залишаючись поблизу, перепрацьовуючи Тайсона, можливо, виснажуючи його - ось як я бачу цей бій», - сказав Маккензі.

Спочатку бій Тайсона й Олександра мав відбутися в лютому, але через розсічення, отримане Ф'юрі за два тижні до поєдинку, його довелося перенести на 18 травня.

Раніше повідомлялося, що команда Ф'юрі знає план Усика.

Володимир Клепач Джерело: talkSPORT
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 21 травня 2024, 07:25 15

Евандер взяв участь у бліцопитуванні