Усик відреагував на слова Беллью, який упевнений у його перемозі над Ф'юрі

Олександр повністю сконцентрований на підготовці до бою

Чемпіон WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик (21-0, 14 KO) прокоментував слова ексчемпіона в першій важкій вазі Тоні Беллью (30-3-1, 20 KO), який вважає, що стиль українця відмінно підходить для бою проти володаря поясу WBC у хевівейті Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 КО).

«Чи є мій стиль ідеальним для перемоги над Ф'юрі? Я не знаю. Послухайте, для мене це не має значення. Я дуже поважаю Тоні, тому що він мій хороший друг. Мій фокус - це мій табір. Мій фокус - це моя підготовка. Я не читаю світові новини і бла-бла-бла. Я тільки тут, це моя підготовка. Мій фокус - це тільки 18 травня, мій фокус - це моя команда.

Мій стиль - чудовий стиль. Я так думаю, це моя думка. Я не знаю, може, люди думають по-іншому, але це для мене не має значення. Може, вони думають, що в мене хороший чи поганий стиль - для мене це неважливо. Мені подобається мій стиль. У мене чудовий стиль», - сказав Усик в інтерв'ю YouTube-каналу Seconds Out.

Спочатку бій Тайсона й Олександра мав відбутися в лютому, але через розсічення, отримане Ф'юрі за два тижні до поєдинку, його довелося перенести на 18 травня.

Раніше повідомлялося, що команда Ф'юрі знає план Усика.

Володимир Клепач Джерело: Fightnews.info
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 15 травня 2024, 17:11 0

TopRank готовий звести українця з Наоя Іноуе

Коментарі