Мирон МАРКЕВИЧ: «Карпати ще рано вітати з перемогою в Першій лізі»

Тренер львів'ян розповів про гру з «Маріуполем»

В третьому турі групи «Чемпіонська» Першої ліги львівські «Карпати» сьогодні взяли гору над ФСК «Маріуполь» - 3:1 й зміцнили своє лідируюче становище.

В розмові з кореспондентом Sport.ua головний тренер «зелено-білих» Мирон Маркевич розповів, чи вже можна привітати його підопічних із завоюванням першого місця:

- Ні, переконаний, що боротьба за звання найсильнішої команди Першої ліги ще не закінчилася. Можливо, конкретика з'явиться після двох наступних матчів - з «Лівим берегом» та «Інгульцем» - нашими найближчими переслідувачами.

- На відміну від поєдинку попереднього туру, з «Вікторією», львів'яни сьогодні непереконливо виглядали в дебюті, чим й скористалися маріупольці, відкривши рахунок.
- Це все психологія. Хлопці горять бажанням продемонструвати все чого навчилися на тренуваннях, але виходять на поле й моментами декого не впізнати. Звичайно, це негативно впливає на стабільність та результат.

Добре, що сьогодні завдяки нашим підказкам, підтримці вболівальників, підопічним вдалося доволі швидко повернутися до гри й здобути вольову звитягу.

Також слід врахувати й те, що «Карпати» слугують для суперників чудовим подразником, всі налаштовані зіграти через не можу. Згадайте, який бій дала «Карпатам» у першому турі «Полтава», не легше було й з «Маріуполем».

- В звітному поєдинку навіть на заміну не вийшов бразильський новачок львів'ян - Аріельсон.
- Сьогодні на вістрі атаки добре діяв його співвітчизник Ігор Невес й не було необхідності вносити корективи. Наразі Аріельсон програє в конкуренції, але в нього ще будуть шанси виправити ситуацію. Пригадується, й Ігор Невес не відразу в «Карпатах» був на видноті. Повірте, чим гострішою буде боротьба за місце в стартовому складі на кожній позиції, тим сильнішими ставатимуть «Карпати», - сказав Маркевич.

Нагадаємо, що раніше відбулися ще п'ять матчів у рамках 21-го туру Першої ліги. У групі підвищення в класі «Карпати» здобули вольову перемогу над «Маріуполем».

Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 27 липня 2024, 00:11 2

Реванш відбудеться 21 грудня 2024 року