Таблиці відбору ЧЄ-2024. Що потрібно Україні в останній грі зі Словаччиною?

Синьо-жовтих влаштує навіть поразка з різницею не більше 5 м'ячів

​Жіноча збірна України з гандболу зберігає високі шанси пройти кваліфікацію на чемпіонат Європи 2024.

У 5-му турі, в передостанньому матчі відбору на ЧЄ-2024, синьо-жовті поступилися збірній Німеччини (21:43) у німецькому Хайдельберзі.

У заключний день відбіркового турніру 7 квітня о 19:00 синьо-жовті у словацькому Шаля зіграють проти збірної Словаччини.

Путівки на ЧЄ-2024 отримають найкращі дві команди з кожної групи, а також 4 найкращі команди з тих, що посіли треті місця.

Збірна України виграла у Словаччині особисту зустріч у першому колі (25:20). Щоб перевершити Словаччину в боротьбі за друге місце, українську команду влаштує перемога, нічия або поразка з різницею не більше ніж 5 м'ячів.

Поки що збірна України посідає у групі друге місце та випереджає Словаччину на два очки. Збірна Німеччини достроково гарантувала перше місце та вихід на Євро. Німкені, 6-та найкраща команда ЧС-2023, підтвердили статус безумовного фаворита 2-ї відбірної групи у ЧЄ-2024.

Навіть у разі великої поразки збірна України з великою ймовірністю вийде на ЧЄ, оскільки матиме відмінні показники у рейтингу команд, які посіли треті місця.

Турнірна таблиця групи 2

Гандбол (жінки). Кваліфікація ЧЄ-2024

3 квітня

4 квітня

​Турнірні таблиці

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Інші види | 14 травня 2024, 15:18 0

Випуск відеоновин від Sport.ua

Коментарі