Андрій ЯРМОЛЕНКО – про асист: «Ти не вибираєш, чи це Бражко, чи Ванат»

Гравець «Динамо» – про матч із «Зорею»

Один з лідерів київського «Динамо» Андрій Ярмоленко прокоментував перемогу 3:0 над «Зорею» в матчі УПЛ і свій асист на Володимира Бражка.

- Наскільки ви готові морально і фізично грати вже з перших хвилин?
- Це тренерському штабу видніше, наскільки я готовий. Я тренуюся, віддаю себе на кожному тренуванні. Думаю, що коли тренерський штаб побачить, що я готовий, то і поставить мене в основний склад.

- Наскільки повертається взаєморозуміння з партнерами? В деяких моментах з Беніто спілкувалися, бо не розуміли, куди передача пішла.
- Це нормально, це футбольні моменти. Інколи є розуміння, інколи немає. Нічого страшного не сталося.

- Що відчуваєте, коли вболівальники знову скандують ваше ім'я під час матчів?
- Відчуваю підтримку від уболівальників. Я відчував її протягом шести місяців, поки був травмований. Люди підходили і бажали якнайшвидшого одужання. Я їм дуже вдячний, буду намагатися демонструвати найкращі якості на футбольному полі.

- Чи можна сказати, що віддячили Бражку за його асист у минулому матчі?
- Якщо вам так хочеться, то хай буде так (усміхається). Це - футбол, на полі ти не дивишся, на кого ти віддаєш передачу. Ти не обираєш, чи це Бражко, чи Ванат. Ти бачиш, що твій партнер знаходиться у більш вигідній ситуації, і віддаєш цю передачу.

Щодо моєї гольової - я повинен був стояти на ближній стійці. Вдалося продовжити м'яч далі, там Бражко вже зробив свою справу.

Володимир Клепач Джерело: FootballHub
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 00:42 6

Кевін вважає Михайла Мудрика найсильнішим у складі «синьо-жовтих»