Жіноча збірна України з гандболу прибула на матч із Німеччиною

Названо склад на матч кваліфікації жіночого ЧЄ-2024 з гандболу

Жіноча збірна України з гандболу після зборів в Ужгороді 3 квітня команда прибула до Хайдельбергу, де 4 квітня о 20:00 зіграє проти німкень.

Було названо склад на матч проти Німеччини у відборі на ЧЄ-2024 з гандболу. Декілька гравців вперше потрапили до національної збірної: воротар Марина Шалімова (Sokol Poruba, Чехія), розігруюча Любов Росоха (Кішварда, Угорщина), півсередня Тетяна-Олександра Прикоп (Залеу, Румунія)

На збірну України цього тижня очікують два заключні матчі відбору на Євро-2024. Здобувши у 4 іграх 3 перемоги, українська збірна має хороші шанси на вихід на Євро, але найкращою гарантією здійснення мрії стануть успішні виступи на фініші відбору.

Путівку принесуть 1-2 місця, прохідним може стати й 3-тє місце. Німеччина - потужний суперник, лідер групи. Словаччина буде максимально мотивована після поразки українкам в першому колі (20:25).

У складі збірної України тільки 5 гравців з числа тих, хто грали проти німкень і словачок у першому колі, і 11 новачків. Вже в оновленому складі синьо-жовті двічі перемогли Ізраїль. У цих матчах по 10 голів забили Лілія Горільська та Каріна Соскида.

Найкраща за результативністю у відборі на ЧЄ-2024 у збірній України - Тамара Смбатян (13 голів).

Відбір на ЧЄ-2024 з гандболу серед жінок

Жіноча збірна України з гандболу

Воротарі:

Ліві крайні:

Півсередні:

Розігруючі:

Праві крайні:

Лінійні:

Тренерський штаб:

Також брали участь у зборах в Ужгороді:

Травмовані (зі складу минулих зборів):

Микола Степанюк Джерело: Федерація гандболу України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 12:00 0

14–16 травня відбулися матчі 36-го туру чемпіонату Іспанії