Зіграє 2 матчі за день? Відомий час початку гри Світоліної у Чарльстоні

Еліна через дощ поки що все ще не провела поєдинок проти Дар'ї Севілл

У ніч на 4 квітня перша ракетка України Еліна Світоліна (WTA 17) мала зіграти проти Дар'ї Севілл (Австралія, WTA 108). Зустріч орієнтовно мала розпочатися о 04:00 за Києвом на центральному корті.

Однак розклад матчів середи був зрушений через дощ. У результаті ігри були перенесені і матч Еліни з Дар'єю не з'явився в оновленому розкладі 3 квітня (час у Чарльстоні на 7 годин менший від київського).

Організатори надали розклад на 4 квітня. Еліна може провести 2 поєдинки на день.

Зустріч із Севілл запланована другим запуском на корті Althea Gibson після матчу Фернандес - Стівенс. Орієнтовний час початку гри - 19:30 за Києвом (старт ігрового дня - 18:00).

Якщо українка виграє у Дар'ї, то 4-м запуском зустрінеться або з Варварою Грачовою, або з Елізе Мертенс, які проведуть очний матч о 19:00 на корті №3.

4 квітня свою зустріч 1/8 фіналу проведе й Ангеліна Калініна, яка вже стартувала у Чарльстоні перемогою над Каролін Возняцкі. Калініна зіграє з Дар'єю Касаткіною 3-м запуском на центральному корті (можливо, корт зміниться) після зустрічі Пегули та Лінетт. Орієнтовний час початку - 21:00 за Києвом.

Розклад матчів у Чарльстоні на 4 квітня:

РОЗКЛАД ДНЯ

ТУРНІРНА СІТКА

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 17 травня 2024, 07:00 1

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії

Коментарі