Юрій ВІРТ: «Хочеться скоріше повернутися до тренерської роботи»

Відомий тренер – про плани на майбутнє

Колишній головний тренер «Вереса» Юрій Вірт зізнався, що мріє про повернення до тренерської роботи:

- Інформагентства поспішили відправити вас у клуб ЮКСА. Ви спростували переговори з дебютантом Другої ліги, підкресливши, що у вас є контракт з УПЛ ТБ. Нічого не плутаю?
- Ви - точно ні, а ось ваші колеги неправильно інтерпретували мої слова. Учора весь день присвятив УПЛ ТБ, перебував у студії, дивився з колегами матч «Руху» і ЛНЗ. Дзвінок від журналіста «Українського футболу» із запитанням про ЮКСА. Відповів, що зараз працюю на телебаченні. А потім читаю: «У Вірта контракт з УПЛ ТБ, він не має права його розривати».

- А насправді?
- Я працюю експертом на телебаченні, але в мене немає жодних контрактних зобов'язань. У нас із керівником УПЛ ТБ є усна домовленість про співпрацю на три місяці, тобто на весняний період чемпіонату.

- Також промайнула інформація про те, що ви зустрічалися з керівництвом ЮКСА.
- За останній час я відвідав чотири обласні центри, два дні провів у столиці. Мав численні зустрічі, зокрема з людьми зі світу футболу. Власне, це й не дивно, я понад 30 років у футболі, маю багато друзів, які працюють у різних сферах гри мільйонів. І кожна така зустріч - особлива. Намагаюся з максимальною користю використати творчу паузу.

- Відкриті для пропозицій?
- Зараз я працюю експертом на телебаченні, але, звісно, хочеться скоріше повернутися до практичної роботи. Однак поки що конкретних пропозицій немає. Надійдуть - буду розглядати.

Олег Дідух Джерело: Footboom
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 18 травня 2024, 10:00 1

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії