Геннадій СИНЧУК: «Тренер збірної мені довіряє і розраховує на мене»

Півзахисник «Металіста» розповів про поїздку на матчі України U-19

Півзахисник харківського «Металіста» Геннадій Синчук розповів про поїздку на матчі України U-19 та прокоментував перемогу над запорізьким «Металургом» (4:1) у матчі 20-го туру групи «Вибування» Першої ліги.

- Геннадію, по-перше, вітаю тебе з першою перемогою у весняній частині чемпіонату! Ти знаєш, що «Металіст» вперше у сезоні виграв вдома?

- Дякую за привітання. Якщо чесно, коли я про це дізнався, то трішки здивувався, бо вдома завжди легше грати. А сьогодні ще й прийшла велика кількість наших уболівальників, аби нас підтримати. Це подвійна мотивація. Як-то кажуть, за нас був дванадцятий гравець.

- Як тобі загалом підтримка з трибун на матчі, футболісти відчували її на полі?

- Так, коли кричать «Металіст-Металіст!» - навіть мурашки йдуть по шкірі.

- Геннадію, ти вийшов на заміну на другий тайм і, на мою думку, виступив дуже яскраво й підсилив гру. Це ти такий натхненний приїхав після збірної чи даються взнаки якісно проведені збори?

- І виступ за збірну дав упевненості, і гарно проведені збори. Неважливо, виходжу я на заміну чи в основі, я завжди намагаюся приносити користь команді.

- Розкажи трохи про свою гру за збірну України U19 і той прекрасний гол у ворота Швейцарії. Як тобі так вдалося забити?

- Це дуже позитивні емоції. Забити переможний гол, ще й такий, ще й коли команда вийшла на Євро... Загалом неважливо, забив я чи ні, головне, що команда на Євро. Це була наша мета.

- Коли ти їхав у розташування команди U19, розраховував, що будеш у старті в усіх трьох матчах?

- Якщо чесно, то ні, я поїхав до збірної, де більшість гравців старша за віком. Я не думав, що буду гравцем основи. Але я приїхав і відчув, що тренер мені довіряє і розраховує на мене. Так вийшло, що я грав зі старту всі матчі.

Дмитро Вербинський Джерело: ФК Металіст
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 20 травня 2024, 20:59 13

Екс-чемпіон світу – про майбутнє Олександра Усика