Матерацці назвав найкращого тренера у своїй кар'єрі

Ексзахисник «Інтера» згадав емоційні моменти

Колишній захисник «Інтера» та збірної Італії Марко Матерацці розповів про роботу з португальським фахівцем Жозе Моуріньо.

«Моуріньо - безперечно найкращий тренер з тих, з ким я працював. Я звик бути важливим, капітаном. Коли прийшов Моуріньо, я почав втрачати свою значущість для команди. Але він був чесний зі мною з першого моменту. Після перемоги в Лізі чемпіонів ми плакали. Я запитав у Жозе, чому він іде. Впевнений, якби він залишився, то ми би виграли більше трофеїв. Але на той момент він уже прийняв рішення перейти до «Реала», - наводить слова Матерацці The Times.

Нагадаємо, останнім клубом Моуріньо була «Рома», яку він залишив у січні 2024 року. Португалець очолював італійський клуб із 2021-го. У сезоні-2021/2022 «Рома» виграла Лігу конференцій, а наступного - дійшла до фіналу Ліги Європи. Під керівництвом Моуріньо «Рома» сумарно провела 96 матчів, у них римляни здобули 44 перемоги, 23 рази зіграли внічию та зазнали 29 поразок.

Раніше Моуріньо тренував також «Тоттенхем», «Манчестер Юнайтед», «Челсі», «Реал», «Інтер», «Порту», «Лейрію» та «Бенфіку».

Юрій Вишневський Джерело: The Times
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 14:32 0

У ній присутні імена 30 футболістів