Юліан Бойко дізнався суперника у кваліфікації чемпіонату світу зі снукеру

Першим опонентом українця буде Александер Урсенбахер зі Швейцарії

Український снукерист Юліан Бойко дізнався суперника у кваліфікації чемпіонату світу 2024, що пройде з 8 по 17 квітня в Англійському інституті спорту у Шеффілді.

Суперником Бойка у першому раунді кваліфікації буде Александер Урсенбахер (Швейцарія). Найкращий у цьому матчі вийде у 2-й раунд на Ентоні Хемілтона з Англії.

На переможця цього поєдинку в 3-му раунді чекає Роббі Вільямс з Англії. У вирішальному 4-му матчі суперником українця можуть стати Кріс Вейклін (Англія), Лукас Клескерс (Німеччина), Аллан Тейлор (Англія) або Владислав Градінарі (Молдова).

Інший українець Антон Казаков на старті кваліфікації зіграє проти Ліама Пуллена з Англії.

У кваліфікації ЧС-2024 також візьмуть участь відомі снукеристи: Ніл Робертсон (Австралія), Джек Лісовськи (Англія), Стюарт Бінгем (Англія), Стівен Магуайр (Шотландія), Сі Цзяхуей (Китай), Ентоні Макгілл (Шотландія), Райан Дей (Уельс) та Хоссейн Вафаей (Іран).

Усі гравці поза топ-16 змагаються у кваліфікації за путівки до фінального раунду, що пройде з 20 квітня до 6 травня у відомому театрі Крусібл у Шеффілді. Найкращі 16 гравців світового рейтингу включені одразу до 1/16 фіналу.

Юліан Бойко може отримати ліцензію до Світового снукерного туру, якщо пройде 4 раунди кваліфікації та вийде в основну стадію ЧС. У разі невдачі останнім шансом стане серія турнірів Q School, що стартує 20 травня.

Чемпіонат світу 2024 зі снукеру

8-17 квітня 2024 року, Шеффілд (Англія)

Сітка кваліфікації ЧС

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 01:21 7

Поєдинок за абсолют пройде ввечері 18 травня у саудівському Ер-Ріяді

Коментарі