Ньюкасл – Евертон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Sport.ua разом із GGBET анонсує поєдинок 31-го туру АПЛ

2 квітня на «Сент-Джеймс Парк» пройде матч 31-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Ньюкасл Юнайтед» зустрінеться з «Евертоном». Поєдинок розпочнеться о 21:30 за київським часом.

Ставки на матч Ньюкасл - Евертон

Ньюкасл Юнайтед

Команда змогла вистрілити минулого сезону. Він був першим повноцінним за Едді Хау, і його молодий менеджер зі своїми підопічними провів стабільно у четвірці найкращих. Але зараз, при щільнішому графіку, і близько не вдалося повторити. З боями, але вилетіли сороки з обох кубків. А повернення до Ліги чемпіонів принесло лише четверте місце, і хто потім згадає, що була складна група та непоганий там футбол, навіть із не нульовими результатами? У Прем'єр-Лізі все менше шансів зачепитися за зону єврокубків, все-таки надто багато поразок, особливо в останніх турах, через що конкурентам дозволяють відірватися трохи в таблиці, а часу до розв'язки все менше. Тим важливіше 4:3 з Вест Хемом - тепер від нього відстають лише на 1 очко.

Евертон

Клуб проводить останнім часом у боротьбі за виживання. Що у 2022-му році, що у 2023-му рятуватися виходило, але лише в останніх турах. Зараз сині були приголомшені штрафом у 10 очок - але все одно Шон Дайч і його підопічні намагалися давати бій. І не лише на полях, причому успішно. До весни вдалося повернути собі хоча б 4 бали, і це може стати вирішальним. Адже, щиро кажучи, у ірисок виходить далеко не все - програвали, максимум брали нічиї. Ще й у кубку, у січні, поступилися вдома скромному Лутону. Минулого місяця закінчували на полі середняка, Борнмута. Там, здавалося, вдалося зрівняти, але зрештою зіпсував автогол Коулмена.

Статистика особистих зустрічей

Останнім часом краще виходило у сорок, у тому числі виграти обидва поєдинки минулого сезону. А в грудні вдалося ірискам розгромити суперника 3:0.

Прогноз

GGBET вірить у перемогу сорок. Погодимося з ними в цьому випадку - вдома з таким супротивником потрібно вигравати (коефіцієнт - 2.01).

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 травня 2024, 06:11 26

Віталій Миколенко, Михайло Мудрик, Георгій Судаков, Руслан Маліновський – із пошкодженнями

Коментарі