Марлон ГОМЕС: «Головне, що у моєму дебютному матчі Шахтар здобув перемогу»

Бразильський півзахисник поділився емоціями від дебюту за гірників

Півзахисник «Шахтаря» Марлон Гомес поділився емоціями від дебютного матчу за гірників, в якому донецька команда здолала Оболонь (3:0):

«Хочу подякувати Богу за свій дебютний матч. Гра пройшла добре. Найголовніше - ми здобули перемогу.

Дуже радію цьому. Так, мене привітали у роздягальні. Всі жартували, усе було чудово. Коли я приїхав у Шахтар, я не міг одразу грати через травму, але зараз я щасливий, що можу бути на полі.

Травма майже не турбує, лише іноді, коли змінюється погода. Можна сказати, це жодним чином не впливає на мою гру. Зараз я налаштований грати, допомагати команді та виконувати всі вимоги тренера.

Чемпіонат України має високий рівень, я вже стежив за ним. У цьому матчі нам було трохи легше через вилучення у суперника. Сподіваюсь, ми й надалі будемо працювати так якісно й яскраво, вийдемо на фінішну пряму та станемо чемпіонами.

Україна - топова країна, тут дуже гарно. Багато чудових туристично об'єктів у Києві та Львові Мене чудово прийняли в команді. Адаптація триває добре завдяки тому, що в складі є бразильці. Сподіваюся, й надалі все буде добре.

Щодо моїх футбольних характеристик, можу сказати, що я багатофункціональний футболіст, типу бокс-ту-бокс, який швидко переходить з оборони до атаки. Я тут, щоб допомагати команді. Робитиму все, щоб бути корисним».

Марлон ГОМЕС: «Головне, що у моєму дебютному матчі Шахтар здобув перемогу»

Микола Степанюк Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 21:53 4

Денис Попов оцінив перспективи команди на чемпіонаті Європи