БРАЖКО: «Після гри у Вроцлаві мама розплакалася на стадіоні від гордості»

Дебютант збірної України про свої емоції від плей-оф відбору Євро-2024

Півзахисник «Динамо» Володимир Бражко поділився з клубною пресслужбою враженнями від переможного плей-оф за вихід на Євро-2024, у якому футболіст зіграв свої дебютні матчі за національну збірну України.

«Якщо першого дня, прокинувшись, думав, що це сон, то зараз уже усвідомлюю те, що сталося. Але зараз потрібно насамперед виконувати завдання у «Динамо», а вже після завершення чемпіонату думатимемо про Євро.

А ось рідні, мабуть, досі не вірять, що то правда. Мама була на стадіоні, вона вже років п'ять-шість живе у Польщі, дуже переживала, а після гри розплакалася - гадаю, від гордості (посміхається). Бабуся з дідусем дивилися в Запоріжжі, то там уся вулиця, на якій я виріс, вболівала за збірну. Це дуже приємно.

Після матчу з Ісландією перші кілька днів була ейфорія, але зараз уже розумію, що це історія, і треба працювати далі.

Звичайно, відповідальність була величезна, адже за тобою стежила вся країна, всі розуміли важливість цих поєдинків. Певні побоювання були перед грою з боснійцями, але й Андрій Ярмоленко підтримав, і Сергій Сидорчук підбадьорив - в принципі, і хлопці, і тренерський штаб підтримали, тож усе склалося добре», - наголосив дебютант національної збірної.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от FC Dynamo Kyiv official (@fc_dynamo_kyiv)

Юрій Вишневський Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 21 травня 2024, 19:27 8

Юлія зіграла перший матч у відборі до ґрунтового мейджора