Агент: «Судаков після Євро легко може коштувати 150 мільйонів євро»

Микита Швець розповів, як участь на чемпіонаті Європи збільшить вартість українських гравців

Футбольний агент Микита Швець розповів, як участь на чемпіонаті Європи може збільшити вартість гравців збірної України:

«Безумовно, виступ на Євро дуже позитивно вплине, як на вартість наших футболістів, так і на їхні перспективи продажу у майбутньому. Адже знаходитися у когорті найсильніших європейських збірних та приймати участь у найголовнішому футбольному турнірі Європи є певним рівнем якості, а це завжди привертає увагу на трансферному ринку. А якщо нашій збірній ще й вдасться вийти з групи, що особисто для мене виглядає дуже реалістичним сценарієм, то це може призвести до справжнього буму у попиті на українських гравців.

Ціна на гравця формується не лише на підставі його виступів за збірну. За основу все ж береться його кар'єра на клубному рівні, а причетність до збірної своєї країни - це вже додатковий фактор, який додає впевненості для потенційного покупця. Є купа прикладів коли гравець постійно грає за клуб, але у збірній на його позиції є сильніший виконавець. Тому ігрового часу у збірній він отримує менше, але за умови, що ця збірна вдало виступить на Євро, його цінник неодмінно теж зросте.

Чи зможе вдалий виступ Георгія Судакова на Євро-2024 збільшити його вартість до 150 мільйонів євро? Легко. Особливо якщо він продовжить стабільно демонструвати той футбол, який він показав нам у грі з Ісландією».

Раніше Георгій Судаков заявив, що дуже чекає момент виступу на груповому етапі чемпіонату Європи.

Дмитро Вербинський Джерело: Український футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 12 травня 2024, 18:40 32

Схоже, Олексій Гай перебуває у структурі донецького клубу

Коментарі