Тренер України U-19 розповів про лідерів команди та завдання на Євро-2024

Дмитро Михайленко оцінив вихід команди на Євро-2024

Збірна України U-19 вийшла на Євро-2024, а наставник Дмитро Михайленко розповів про лідерів команди, селекцію та завдання на турнір.

- Знову забив Матвій Пономаренко, та ще й двічі. Він лідер цієї збірної зараз?

- Пономаренко - великий молодець. Але, мені здається, окрім нього є ще лідери у команді. Це футболісти, які теж добре грали. Вони гарно розуміють футбол і на полі впливають на гру команди. Матвій - один із них. Але і є інші. Треба отримати задоволення від Євро. Це велике свято для хлопців, для персоналу і для вболівальників. Нам зараз потрібно зрозуміти, як спланувати підготовку до цього турніру і потрібно далі шукати таланти. Мені здається, що в Україні можна ще знайти гравців такого віку, які грають в Першій чи Вищій лігах. Потрібно дуже гарно провести селекцію, щоби не загубити жодного талановитого футболіста.

- На Євро у вас стоїть конкретне завдання?

- Якогось завдання зараз у нас не стоїть. Ми подивимося, що ми маємо робити. У нас є ще чотири місяці - це дуже довгий час. Футбол - це процес. А гравці прогресують дуже швидко. Тому нам потрібно слідкувати за всіма і нікого не пропустити. Час покаже, на що ми будемо здатні. Є команди, які вже там зіграють, але поки нам варто дочекатися жеребкування.

Жеребкування фінальної частини турніру відбудеться 17 квітня.

Іван Зінченко Джерело: NV.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 09 травня 2024, 01:40 2

Реал Мадрид вибив мюнхенців у півфіналі Ліги чемпіонів 2023/24