Посол рф у Франції назвав країну-господаря Ігор-2024 «західними джунглями»

Дипломат країни-терориста скаржиться на рамки, у які їх поставили в Парижі

Посол росії у Франції Алєксєй Мєшков заявив, що російські спортсмени та вболівальники, які збираються поїхати на Олімпійські ігри в Парижі, можуть опинитися без дипломатичного захисту. Що ж, до нелюдів і нелюдське ставлення...

«Ті наші спортсмени, ті наші туристи, які мають намір поїхати на Олімпійські ігри в Парижі, мають розуміти одну просту річ, що вони не їдуть до того квітучого райського саду, про який казав голова євродипломатії Жозеп Боррель, а їдуть у жорсткі західні джунглі, де вони будуть через дії французької влади залишені на самоті.

І в разі якихось непередбачених ситуацій їм доведеться випливати самотужки, тому що вони не лише повністю відрізали всі наші структури, посольство від відвідування чи участі в заходах, пов'язаних із Олімпійськими іграми, але навіть, незважаючи на неодноразові звернення, не дають нам жодних гарантій того, що ми отримаємо елементарні перепустки для пересування центром Парижа, який буде повністю перекритий і де, на жаль, знаходяться всі наші установи», - цитує дипломата ТАРС.

Нагадаємо, Олімпійські ігри відбудуться у Парижі з 26 липня по 11 серпня. Спортсмени з росії, які виступлять у нейтральному статусі, не допущені до участі у відкритті Ігор.

Юрій Вишневський Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 09 травня 2024, 00:56 17

Шимон Марциняк ухвалив спірне рішення, не дозволивши мюнхенцям дограти момент

Коментарі