Інсайдер: У бою Хргович – Дюбуа на кону може стояти титул чемпіона IBF

Боксери вийдуть у ринг 1 червня

У бою між обов'язковим претендентом за лінією Міжнародної боксерської федерації в надважкій вазі Філіпом Хрговичем (17-0, 14 KO) та британцем Даніелем Дюбуа (20-2, 19 KO) може може бути визначено нового володаря титулу IBF.

Про це повідомив відомий інсайдер Ден Рафаель, який також розповів, які поєдинки можуть відбутися в рамках промоутерського протистояння Queensberry - Matchroom 1 червня.

«Якщо про поєдинки вечора боксу 5 на 5, над якими працюють, домовляться (домовленості ще немає), такий вигляд матиме андеркард Бетербієв - Бівол на 1 червня: Деонтей Вайлдер - Чжан Чжілей, Філіп Хргович - Даніель Дюбуа (за вакантний титул IBF), Реймонд Форд - Нік Болл (за титул WBA в напівлегкій вазі), Остін Вільямс - Хамза Шіраз (середня вага), Крейг Річардс - Віллі Гатчінсон (напівважка вага)», - написав Рафаель.

Раніше повідомлялося, що переможець бою Дюбуа - Хргович може зустрітися з Ентоні Джошуа в поєдинку за титул IBF.

Зазначимо, що наразі титул IBF належить українцю Олександру Усику, який 18 травня битиметься в поєдинку за абсолютне чемпіонство з Тайсоном Ф'юрі. Після цього заплановано реванш, який не буде санкціонований IBF, через що титул стане вакантним.

Володимир Клепач Джерело: Twitter
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 08 травня 2024, 16:29 3

Арум вважає, що вік у легкій вазі має велике значення

Коментарі