КАБАНОВ: «В української збірної козирів більше, ніж у Ісландії»

Екснападник збірної України – про вирішальну гру синьо-жовтих в плей-оф Євро-2024

Колишній гравець національної збірної України з футболу Тарас Кабанов ексклюзивно для Sport.ua оцінив шанси української та ісландської збірних у сьогоднішньому протистоянні в польському Вроцлаві в боротьбі за путівку до фінальної частини чемпіонату Європи в Німеччині:

- Невиразні дії української збірної минулого тижня в поєдинку з боснійцями можуть стати їм в пригоді при підготовці й в сьогоднішній грі з ісландцями. Я не можу сказати, що наші хлопці недооцінили балканців, проте максимальної налаштованості, концентрації я не побачив. Це ж стосується й нашого тренерського штабу. В Боснії і Герцеговині він зволікав з контраргументами проти тактики господарів. Думаю, що у Вроцлаві все буде інакше, надто дорого може коштувати помилка.

Звичайно, це певною мірою вплине на дії обох збірних, які особливо не будуть ризикувати й діяти з відкритим забралом.

На мій погляд, стартовий склад української збірної буде такий же, як в Зениці. В Вроцлаві не обійдеться без єдиноборств, бо ісландці є прибічниками силового футболу. Ось чому важливо здивувати їх непоступливістю.

Все вирішиться в основний час. В української збірної більше гравців з міжнародним досвідом, високою виконавчою майстерністю й це допоможе взяти гору - 1:0.

Раніше ми повідомляли, що Сергій Ребров вже визначився з заявкою на матч проти Ісландії.

Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 07:01 3

Андрій Лунін навряд чи перейде в «ПСЖ»