ФЕДОРЧУК: «Замість Зінченка на Ісландію потрібен більш креативний гравець»

Відомий експерт поділився думками щодо оптимального складу на вирішальний матч відбору до Євро

Відомий експерт Олег Федорчук поділився думками щодо оптимального складу збірної України на вирішальний матч відбору до Євро-2024 проти національної команди Ісландії:

«Рокіровка буде мінімальна - не більше двох гравців. Напрошується заміна Зінченка. Замість нього потрібен більш креативний футболіст. Тут питання в тому, що Зінченко лідер, але він не набрав форму. Реброву потрібно дуже акуратно відпрацювати в цьому питанні, щоб не зруйнувати атмосферу.

Хто замість Зінченка? Маліновський навряд чи, тому що в нього мало ігрової практики. Шапаренко в хорошій формі, плюс у нього хороший взаємозв'язок із Бражком з «Динамо». Але у Шапаренка є суттєвий мінус - він слабко грає вгорі, а цей компонент дуже потрібен проти Ісландії. Зінченко, за всієї його тендітності, вигравав багато верхових єдиноборств в «Арсеналі» і «Ман Сіті».

Я не вважаю, що Зубков провалився проти Боснії. В останніх іграх за збірну він був одним із найкращих. Зубков дає великий обсяг роботи, і він різноплановий, тому, думаю, Ребров не буде ризикувати Гуцуляком і випустить Зубкова.

Мене дуже розчарував Судаков. Проти Боснії він багато брав ініціативу на себе, вперто хотів вести гру через середину поля і мало завантажував фланги. У кінцівці був хороший Мудрик, я дуже багато від нього чекаю. Він уперше за довгий час зіграв повний матч. Видно, що Михайло в хороших кондиціях. Також чекаю від Довбика більшої участі в грі. Хоч він і забив Боснії, але мало був із м'ячем.

Це фінал, а у вирішальних матчах ніхто не ризикує, тому Ребров зіграє з одним форвардом. Думаю, у старті вийде Довбик, у нього більше ігрової практики. Яремчук навіть у «Валенсії» не грає повністю два тайми і останнім часом він не славився витривалістю».

Матч Україна - Ісландія відбудеться 26 березня о 21:45 за київським часом.

Дмитро Вербинський Джерело: Спорт-Експрес Україна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 12 травня 2024, 16:59 2

Девін підколов американця

Коментарі