Іван ПЕТРЯК: «Кукуха їхала. Був близьким до завершення кар’єри»

Новачок «Полісся» розповів про травму, через яку ледве на повісив бутси на цвях

Ексхавбек збірної України Іван Петряк перейшов до «Полісся» на правах оренди із «Шахтаря». В складі чемпіона України у нього не склалося, як виявилося через декілька невдалих операцій, через які гравець навіть подумував про завершення ігрової кар'єри.

- Скажу чесно, у мене ситуація була нелегка. У мене була дуже складна травма і там не те, що команда, а й футбол був під загрозою.

- Розкажи, будь ласка, детально про цю травму, бо насправді, якщо дивитися твою статистику, ти не зіграв жодного матчу, а вболівальники пишуть: а де дівся Ваня Петряк?
- Я розірвав зв'язки усі на нозі, і зробили операцію, вона трошки там не вийшла, як потрібно, потім друга - теж трішки не успішно. Потім потрібно було робити третю. Слава Богу, скажемо так - винних я не шукаю, люди знають, як я до них відношусь, і ну так склалось. Реально можна сказати, чисто там не фартануло. Тому що там операція була легка, й її можна було зробити в любому підвалі реально, а от там так склалося, і оцей рік випав. Майже рік випав, так.

- А коли ти отримав цю травму?
- Я отримав травму 30 березня 2023 року.

- Було важко, мабуть, неймовірно.
- Морально. Кукуха їхала, тяжко, по-любому тяжко. Дома сидиш, дивишся це все - тренуватися не можеш. З милиць переходиш на нові милиці - потім знову операція. Потім трошки знову походив - знову милиці. Нормально, абонемент у мене був там уже хороший в операційній, тому… Сподіваюсь, що це все закінчилося. Я стараюсь трішки десь може посміхатись над цим. Я така людина, я ніколи не буду показувати, що там у мене всередині коїться. Це, можливо, десь і погано, але я сподіваюсь, що я вискочив з цієї ями, і зараз все залежить тільки від мене, і знову ж таки хочу сказати слова вдячності керівництву клубу, що в мене повірили і запросили.

- А що реально були такі думки просто про завершення кар'єри?
- Думок не було, були обставини, які могли завершити. Ну, був дуже близько. Був близенько, близенько.

Сергій Циба Джерело: ФК Полісся
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 13 травня 2024, 01:25 0

Андрій очікує на рішення Карло Анчелотті