Саудівці анонсували грандіозний боксерський івент на Вемблі

За кілька тижнів будуть відомі подробиці

Туркі Аль-Шейх, голова Головного управління розваг Саудівської Аравії, оголосив про свої плани провести «грандіозну» боксерську подію на британських берегах на стадіоні «Вемблі» наприкінці літа цього року.

«Зараз ми разом з Едді Хірном і Френком Ворреном вивчаємо можливість зробити щось грандіозне в третьому кварталі в Лондоні в якості реклами для Riyadh Season. Ми обговорюємо це і думаємо, що через кілька тижнів ми прийдемо до певного рішення», - сказав Туркі Аль-Шейх.

За останні пару років Аль-Шейх дуже сильно змінив боксерський світ. Завдяки його величезним фінансовим коштам Саудівська Аравія за дуже короткий термін стала столицею боксерського світу. Тут відбулися найбільші бої останніх років: Ентоні Джошуа проти Олександра Усика, Тайсон Ф'юрі проти Франсіса Нганну, а також грандіозний кард «День розплати», в якому зустрілися Джошуа проти Отто Валліна та Деонтей Вайлдер проти Джозефа Паркера.

Зазначимо, що це буде перша боксерська подія на «Вемблі» відтоді, як Тайсон Ф'юрі нокаутував Ділліана Вайта у квітні 2022 року, щоб зберегти свій пояс WBC.

Володимир Клепач Джерело: Boxing Social
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 10 травня 2024, 17:49 0

Скотт здивований фізичною формою Ф'юрі