БРАЖКО: «Грали в п'ятьох захисників? Сидів на лавці й дуже переживав»

Український півзахисник поділився емоціями від дебюту за збірну команду

Збірна України здобула вольову перемогу в півфіналі плей-оф відбору до Євро-2024, здолавши з рахунком 2:1 команду Боснії і Герцеговини.

Український півзахисник Володимир Бражко поділився емоціями від дебюту за національну команду:

«Раніше працював у молодіжці під керівництвом Унаї Мельгоси. Там один стиль, одна схема, одні правила гри. Десь схожі стилі гри, і мені вистачило 4-5 днів, щоб перелаштуватися під національну команду. Більше граю поміж захисниками, підбираю другі м'ячі, борюся. Ось такі були завдання на матч.

Першу та другу зону проходили без проблем. А ось у третій зоні, коли доставляли м'яча вперед, не могли зробити якихось комбінацій та створити моменти. З цим була проблема. У другому таймі трішки перебудувалися, я почав сідати третім захисником для розіграшу. Зінченко та Судаков грали опорними півзахисниками, більше як інсайди. В них та у флангових захисників стало більше простору. Десь вийшло.

Коли мене замінили, ми стали грати у два нападники, створили моменти і забили. Дуже радий, що ми перемогли, це найголовніше. Але є куди покращуватися, не можна зупинятися. Треба йти лише уперед.

Догравали у п'ять захисників? Дуже переживав, сидів, нічим не міг допомогти команді. Коли ти на полі, то щось можеш змінити, а коли поза ним, то вже нічого. Тож я лише переживав за хлопців, щоб ми все ж перемогли.

Підтримка фанів? Дуже сильно відчувалася. Боснійці нас освистували, але ми чули наших уболівальників, і це заводило. Знаємо, як уболівають за нас в Україні, бачать нас по телевізору. Воїни наші дивляться, багато хто вболіває. Ми грали за нашу країну, наших воїнів. Слава Україні, слава нашим героям».

Микола Степанюк Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 травня 2024, 10:25 0

Обидва відвідають поєдинок Усик – Ф'юрі