Євген ЛЕВЧЕНКО: «Мудрику потрібно було знайти скромнішу команду»

Екс-гравець збірної України – про кар'єру Михайла Мудрика

Колишній півзахисник збірної України Євген Левченко вважає, що «Челсі» був неправильним вибором клубу для Михайла Мудрика:

«Я позитивно ставлюся до стратегії продажів «Шахтаря». Те, за які гроші вони продають своїх гравців, - це круто. Але хочеться, щоб цей крок був не настільки високим одразу, як у Мудрика, і не довелося переступати через сходинки, які потрібні для розвитку футболіста. Перехід із «Шахтаря» в «Челсі» - це колосальний крок.

Ідеальні трансфери - це перехід Циганкова і Довбика в «Жирону». Шанс заграти в такій команді набагато більший, і наші хлопці це доводять.

Мудрику дуже складно дається адаптація в «Челсі». Йому потрібно було робити не такий великий крок із «Шахтаря», а знайти команду скромнішу, де він постійно грав би. З таким цінником від нього багато чого чекають і на цю позицію потрібно приходити вже сформованим гравцем.

Видно, що Мудрик має неймовірний заряд і дуже вмотивований, але водночас у нього були певні проблеми з розумінням гри. Це стосується всього футболу «Челсі», тож я б тут усе не списував на Мудрика.

У нього феноменальна швидкість і обведення, але є певні складнощі з тактичними розстановками, які потрібно покращувати. Класно, що він забив «Ньюкаслу», це допоможе йому психологічно».

Олег Дідух Джерело: Український футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 03 липня 2024, 18:10 19

Еліна у трьох важких сетах переграла Магду Лінетт

Коментарі