Аль-Іттіхад – Аль-Хіляль. Прогноз на матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів Азії

Поєдинок відбудеться 12 березня о 21:00 за Києвом

12 березня на «Король Абдалла Спортс Сіті» пройде матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги чемпіонів АФК, в якому «Аль-Іттіхад» зіграє проти «Аль-Хіляля». Поєдинок розпочнеться о 21:00 за київським часом.

Аль-Іттіхад

Команда минулого сезону змогла виграти чемпіонат Саудівської Аравії. І це вже дев'ятий такий титул. Безумовно, тигри мали намір продовжувати так само, і недарма минулого літа закупили чимало статусних легіонерів. Інша річ, що не всі вони очікувано себе показали, чого вартий Бензема, який взагалі мав піти в зимове трансферне вікно і взагалі виявляє свій непростий характер. Не дивно, що на внутрішній арені здали позиції - але вже дуже помітно. Отже, єдиний шанс врятувати сезон для підопічних Гальярдо - це якраз Ліга чемпіонів. Там було впевнено виграно групу (5 перемог у 6 поєдинках). А от із Навбахором було складно: після нульової нічиєї на виїзді вдома перемогли у більшості 2:1. У першому чвертьфіналі досить несподівано господарі не просто перемогли, а й оформили підсумкові 2:0.

Аль-Хіляль

Клуб 18 разів вигравав місцевий чемпіонат, зокрема у 2022-му році. На такому тлі минулий сезон вийшов невдалим: лідери відкотилися на третє місце. Але на це правильно відреагували, запросивши на посаду наставника Жоржі Жезуша та закупивши пачку статусних легіонерів із Європи. Цього вистачило, щоб встановити майже беззастережне домінування на внутрішній арені, майже не втрачаючи очки та маючи комфортний доробок перед переслідувачами на чолі з амбітним Аль-Насром із його Роналду. Загалом можна всю увагу навесні зосередити на азіатській Лізі чемпіонів. У групі було набрано солідних 16 очок з 18 можливих. Та й із Сепаханом не було жодних проблем: обидва поєдинки принесли перемоги з однаковим рахунком, по 3:1.

Статистика особистих зустрічей

До цього тигри вигравали аж 2021-го року. У цьому чемпіонаті Саудівської Аравії лідери перемагали 4:3 та 3:1.

Прогноз

Букмекерські контори вірять у нову перемогу гостей. Але їм тут особливо нічого не потрібно, можна навіть поступитися в один гол. Отже, ставимо те що, що господарі не програють (коефіцієнт - 1,99).

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 27 липня 2024, 06:23 24

Sport.ua представляє анонс першого дня ОІ-2024 спільно з FAVBET