Названо дати жеребкування для кваліфікації ЧЄ-2025 серед WU-17 та WU-19

Жеребкування першого раунду пройдуть 7 червня, а еліт-раунду – 6 грудня

УЄФА визначив терміни жеребкування кваліфікації Євро-2025 серед збірних WU-17 та WU-19. Формування груп першого раунду відбору заплановано на 7 червня, другого, де безпосередньо розігруватимуться фінальні путівки на Фарерські острови (WU-17) та в Польщу (WU-19), - на 6 грудня.

Навесні дві українські збірні, дівоча та молодіжна жіноча, візьмуть участь у другому раунді кваліфікації Євро-2024 й поборються за путівки до Швеції та Литви відповідно.

Дівоча збірна України WU-17 у своїй групі першого раунду посіла третє місце і зберегла прописку в Лізі А. За підсумками жеребкування підопічні Сергія Сапронова потрапили до групи А5, де зіграють з Іспанією, Нідерландами й Туреччиною. Визначено, що господарями міні-турніру будуть Нідерланди, матчі квартету пройдуть 14-20 березня.

Молодіжна жіноча збірна України WU-19 посіла першу сходинку у своїй групі В4 першого раунду й виступатиме в Лізі А. За підсумками жеребкування підопічні Наталії Ігнатович потрапили до групи А4, де зіграють із Францією, Чехією та Норвегією. Господарем міні-турніру визначили Чехію, поєдинки квартету пройдуть 3-9 квітня.

Микола Степанюк Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 12 травня 2024, 16:59 2

Девін підколов американця