Нічия на користь Арсенала. Ліверпуль та Манчестер Сіті поділили очки

Команди забили по голу одна одній в дуже яскравому центральному матчі туру

Свій матч лондонський «Арсенал» напередодні виграв і очолив турнірну таблицю АПЛ. У випадку перемоги будь-кого з учасників даного матчу саме ця б команда змістила б лондонців, а у випадку нічиєї між ними в «Ліверпуля» з «Арсеналом» було б порівну очок, але в «канонірів» кращі додаткові показники.

Склади команд не були оптимальними, не було в основі, наприклад, Салаха чи Аліссона. Забігаючи наперед, інший бразильський воротар теж не дограв матч до кінця.

Гра розпочалася відразу ж з небезпечних моментів, які були в де Брюйне, але забити в бельгійця не виходило. У відповідь активізувався Луїс Діас, який став, мабуть, кращим гравцем матчу, постійно роблячи дурнів з манчестерського захисту. Якби Дарвін Нуньєс уникав офсайдів, то Діас точно записав би на свій рахунок гольову дію в одному з безлічі епізодів.

Getty Images/Global Images Ukraine

Першим відзначився все ж «Манчестер Сіті» - всі чекали, що де Брюйне навішуватиме з кутового, а він побачив на ближній штанзі неприкритого Стоунза і віддав пас низом, все майже так само, які у знаменитому камбеку «Ліверпуля» проти «Барселони».

Гра продовжилася, моменти були в обох команд, м'яч не затримувався в центрі зовсім, але, щоб не повторюватися, прочитайте текстову трансляцію і все побачите.

Тайм другий розпочався з грубої помилки Аке, який заслабко віддав Едерсону пас назад. Кіпер був змушений збивати Нуньєса, сам отримав пошкодження, ще встиг пропустити з пенальті від Мак Аллістера, але незадовго поступився місцем в рамці Ортезі.

Getty Images/Global Images Ukraine

Здавалося, що Гвардіола змирився з нічиєю, оскільки він зняв з гри де Брюйне і випустив більш захисного Ковачича. І справді, більше тиснув «Ліверпуль», хоча й «Сіті» мав два влучання в каркас воріт. Проте більше рахунок не мінявся.

В останньому, можливо, в АПЛ поєдинку Клоппа та Гвардіоли була зафіксована нічия 1:1, яка, як згадувалося вище, на руку «Арсеналу». Тепер доля чемпіонства в руках і ногах «канонірів». Але, звісно, за десять матчів, що залишилися, очки втратять ще всі.

Англійська Прем'єр-ліга. 28 тур

«Ліверпуль» - «Манчестер Сіті» - 1:1

Голи: Мак Аллістер, 50, пен - Стоунз, 19

Попередження: Родрі, 45+3, Едерсон, 47, Бернарду Сілва, 59

«Ліверпуль»: Келлехер - Бредлі (Робертсон, 61), Кванса, ван Дейк, Гомес - Мак Аллістер, Ендо, Собослаї (Салах, 61) - Елліотт, Нуньєс (Гакпо, 77), Діас

«Манчестер Сіті»: Едерсон (Ортега, 56) - Вокер, Аканджі, Стоунз, Аке - Родрі, де Брюйне (Ковачич, 69), Фоден - Бернарду Сілва, Холанд, Альварес (Доку, 69)

Арбітр: Майкл Олівер

Стадіон: «Енфілд» (Ліверпуль, Англія)

ЛІВЕРПУЛЬ - МАНЧЕСТЕР СІТІ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 12 травня 2024, 15:43 13

Даяна не змогла зупинити другу ракетку світу в Римі

Коментарі