АПЛ чи Серія А? Судаков розповів, де хоче грати

Український хавбек користується популярністю на трансферному ринку

Центральний півзахисник «Шахтаря» та збірної України Георгій Судаков поспілкувався з італійськими журналістами, відповівши на низку питань, що стосуються національної команди та свого найближчого майбутнього.

- 21 березня вам доведеться зустрітися з Боснією і Герцеговиною: наскільки важливою для вас була б участь на Євро-2024 зі своєю збірною у цей важкий для вашої країни момент?
- Я думаю, що участь у чемпіонаті Європи - це завжди приємний результат для України. І в цей момент це означатиме навіть більше: це буде подвійною мотивацією представляти свою збірну в Німеччині, демонструючи, яка ми сильна команда і така ж сильна нація за таких важких для нашої країни часів.

- Як це усвідомлювати, що тебе вважають одним із найкращих молодих європейських талантів?
- Приємно усвідомлювати, що маю таке визнання, але я продовжую працювати і не думаю про це.

- Хто із великих футболістів вас надихає?
- Мені подобається манера гри Луки Модрича, потім Філ Фоден - великий футболіст, який демонструє фантастичні якості. І я також можу згадати Бареллу.

- Що вам в них особливо подобається?
- Вони усі дуже креативні, чудові футболісти, які вже тривалий час демонструють неймовірну гру на найвищому рівні. Якщо говорити про Модрича, то він вже 15 років робить певні речі у топ-турнірах. Барелла та Фоден молодші, але вони грають на високому рівні вже як мінімум 5 років, і це щось фантастичне.

- Виступи у Прем'єр-лізі - мрія багатьох футболістів, але якби ви отримали відповідну пропозицію від великого італійського клубу, ви б її розглянули?
- Безперечно. Як ви сказали, Прем'єр-ліга - неймовірна ліга, але перш за все я хочу грати в одній із п'яти найкращих ліг, і Італія в цьому сенсі не є винятком.

Раніше повідомлялося, що «Шахтар» відмовився взимку від пропозиції «Наполі» щодо Судакова на 40 мільйонів євро, оскільки був упевнений, що в майбутньому зможе отримати від продажу хавбека більшу суму.

Олексій Сливченко Джерело: Sportitalia
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 травня 2024, 23:30 3

Але далі на Карена можуть чекати великі простори

Коментарі