Вони йдуть за Кубком Стенлі. Вегас, Едмонтон та Флорида провели обміни

Клуби націлені на довгий плей-оф

Перед трейд-дедлайном НХЛ, який відбудеться 8 березня, низка клубів-фаворитів провела посилення складу. Чинний чемпіон Вегас оформив два трейди.

Клуб виміняв захисника Калгарі Ноа Хеніфіна та форварда Вашингтона Ентоні Менту. За Хеніфіна Золоті лицарі віддали перший раунд драфту-2025, третій раунд драфту-2025 та захисника Даніїла Міроманова.

Цього сезону Хеніфін провів 61 матч і набрав 35 (11+24) очок. За Менту Вашингтон отримав другий та четвертий раунди драфту. Хокеїст у цьому регулярні закинув 20 шайб і набрав 34 очки.

Едмонтон, який сподівається разом з Коннором Макдевідом нарешті серйозно боротися за Кубок Стенлі, виміняв у Анахайма форвардів Адама Енріке та Сема Карріка на перший раунд драфту-2024 та п'ятий раунд драфту-2025. Головним активом є Енріке, який у сезоні закинув 18 шайб і набрав 42 очки та дозволить поглибити склад Ойлерз.

Не залишаються осторонь обмінів лідери Сходу.

Флорида, який йде на першій позиції у загальній таблиці Ліги, забрала у Оттави форварда Владіміра Тарасенка (17+24 у сезоні). А Рейнджери Нью-Йорка, які йдуть у топ-3 конференції, виміняли нападника Сіетла Алекса Веннберга, віддавши другий та четвертий раунди драфту-2024.

Гравець у сезоні набрав 25 очок у 60 матчах.

Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 09 травня 2024, 05:35 0

Андрій опублікував пост у своєму Instagram

Коментарі