Стало відомо, кого Ребров викликав на матч із Боснією і Герцеговиною

Мінспорту оприлюднило список футболістів на плей-оф Євро-2024 проти Боснії

Міністерство молоді та спорту України оприлюднило склад делегації національної збірної на матч 1/2 фіналу плей-оф Євро-2024 проти Боснії і Герцеговини.

У наказі зазначено, що до списку делегації потрапили футболісти, які вирушать із Марбельї (Іспанія), де відбудеться тренувальний збір підопічних Сергія Реброва, до Зеніци (Боснія та Герцеговина) 19 березня.

Список футболістів збірної України, які потрапили до делегації:

Воротарі: Андрій Лунін («Реал»), Георгій Бущан («Динамо»), Анатолій Трубін («Бенфіка»).

Захисники: Олександр Сваток («Дніпро-1»), Денис Попов, Владислав Дубінчак, Олександр Караваєв, Олександр Тимчик (всі - «Динамо»), Микола Матвієнко, Юхим Конопля, Валерій Бондар (всі - «Шахтар»), Ілля Забарний («Борнмут»), Віталій Миколенко («Евертон»).

Півзахисники: Олександр Піхальонок («Дніпро-1»), Тарас Степаненко, Георгій Судаков, Єгор Назарина, Олександр Зубков (всі - «Шахтар»), Віктор Циганков («Жирона»), Руслан Маліновський («Дженоа»), Олександр Зінченко («Арсенал»), Михайло Мудрик («Челсі»), Сергій Сидорчук («Вестерло»).

Форварди: Данило Сікан («Шахтар»), Артем Довбик («Жирона»), Роман Яремчук («Валенсія»).

Резервний список:

Воротар: Дмитро Різник («Шахтар»).

Захисник: Максим Таловєров (ЛАСК).

Півзахисники: Віталій Буяльський, Микола Шапаренко (обидва - «Динамо»).

Форварди: Владислав Ванат («Динамо»), Назарій Русин («Сандерленд»).

За результатами жеребкування збірна України у плей-оф Євро-2024 у гостях 21 березня зіграє проти Боснії і Герцеговини. Якщо команда Сергія Реброва виграє у боснійців, то у фіналі плей-оф 26 березня прийматиме на умовно домашній арені у Вроцлаві переможця пари Ізраїль - Ісландія.

Якщо команда Сергія Реброва пройде у фінальний раунд чемпіонату Європи, вона виступить у групі Е зі збірними Бельгії, Словаччини та Румунії.

Данііл Агарков Джерело: Мінспорту України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 12:13 8

Василь – про поєдинок за титул абсолютного чемпіона в хевівейті

Коментарі