КРИСЬКІВ: «Мою гру оцінить тренерський штаб. Я не роблю цього»

Гравець «Шахтаря» висловився щодо перемоги над «Кривбасом»

Футболіст донецького «Шахтаря» Дмитро Криськів в коментарі для клубного ютуб-каналу підбив підсумки гри проти «Кривбаса» (5:2) в 19-му турі УПЛ.

- Твій аналіз матчу. Наскільки важко було, що відчувалося на полі?

- Сьогодні справді вийшов головний матч туру. Напевно, сьогодні відіграло велику роль те, що ми налаштовувалися на хорошу і бойову гру. Цей настрій було видно з першої хвилини. Ми з першої до останньої хвилини грали на перемогу. Я вважаю, що ми показали гідну гру. Потрібно лише покращувати свою гру. Тренуватимемося, щоб ще краще доводити гру до кінця.

- Усі ключові моменти сьогодні відбувалися довкола тебе. Як оцінюєш свої дії на полі?

- Я не оцінюю. Є експерти, тренерський штаб - вони оцінять. Потім проведуть теорію, потім мені усно чи на головній теорії при команді вони скажуть, що було добре, а що не дуже. Я сам не дуже оцінюю свою гру.

- Конопля сказав, що ваш гол - це напрацьована схема. Це правда?

- Так, це наша напрацьована схема. Ми маємо тренера, який відповідає за стандарти. Це заготовка тренера. Награвали це на тренуваннях. Добре, що почали втілювати це у матчі. Сподіваємось, у наступних іграх буде ще краще.

- Давай пригадаємо твій гол на 22-й хвилині. Як ти відчув, що треба забивати?

- Там був фол на Зубкові. Команда «Кривбаса» була розконцентрована. Я побачив Бондаренка і вирішив швидко розіграти - суддя не заперечував. Я швидко розіграв, вийшло, що забили гол.

Руслан Травкін Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 28 липня 2024, 16:50 7

У 1/32 фіналу Марта вже вийшла на корт проти Лулу Сан

Коментарі