Сімеоне зробив відверте зізнання після 0:3 від Атлетіка

Аргентинець – про поразку команди в матчі-відповіді півфіналу Кубка Іспанії

Головний тренер мадридського «Атлетіко» Дієго Сімеоне поділився враженнями щодо причин крупної поразки своїх підопічних від «Атлетіка» Більбао (0:3) у матчі-відповіді півфіналу розіграшу Кубка Іспанії.

Нагадаємо, у першій грі 1/2 фіналу «матрацники» програли вдома «Атлетіку» з рахунком 0:1.

«Атлетік» виграв на «Метрополітано» з рахунком 1:0, коли в нас були можливості домогтися іншого результату. Це дуже добре говорить про суперника. Поразка з рахунком 0:3 - теж. Але є нюанси.

У нас було три моменти, якими можна було скористатися краще, а вони реалізували перший же підхід. У другому випадку - теж. Вони продовжили гру з цим ентузіазмом і довели рахунок до 3:0. Але в нас були моменти в Мемфіса, два - у Рікельме, ще один - у Сауля. Але ми не змогли ними скористатися, а ще помилилися в обороні. Вітаю «Атлетік». Нам потрібно сконцентруватися на «Бетісі».

Я стурбований, потрібно покращувати гру в обох штрафних. Завжди є можливість для прогресу. Потрібно стати сильнішими, тому що в нас є характеристики для цього. Спокій. Такі моменти трапляються. Ми віримо в усіх гравців. Вітаємо суперника, бо вони добре зіграли й заслужили на перемогу. А ми думаємо про «Бетіс». Зараз має значення тільки це», - заявив Сімеоне.

Юрій Остроумов Джерело: Marca
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 31 липня 2024, 07:33 3

Нападник незабаром змінить «Жирону» на римський клуб