Мілевський зізнався, як несподівано потрапив у штучну кому

Артем та його знайомий посперечалися на перемогу «Реала» проти «Уніона Берлін» у Лізі чемпіонів

39-річний колишній нападник київського «Динамо» Артем Мілевський розповів, як несподівано потрапив у кому:

«Ми дивилися футбол. Реал Мадрид - Уніон Берлін, Ліга чемпіонів, восени. Я, як завжди на той час, дав джазу, ром попивав. Ми з Сергієм (близький товариш з недавніх часів) посперечалися... Він каже: «Може, з'їздимо прокапаємось? В лікарню...».

Я йому говорю, що давай почекай, завтра. Мені не було погано, але я розумів, що вже час із цього стану виходити, все відтягував і відтягував. Загалом, посперечалися, що якщо Реал виграє, то я погоджуюсь і їдемо прокапатися. Умовно тільки прокапатися. На той момент мова була лише про це.

0:0, 90+4-та хвилина, Беллінгем забиває. 1:0 Реал виграв, ну, збираємо речі та їдемо. Викликали швидку, туди сіли і виїхали. Приїжджаємо, туди-сюди, думаю, зараз прокапаюсь і додому знову. Але в результаті склалося так, що [говорять] «вам потрібно залишитися».

Ну, я без паніки, думаю залишусь, день-два, зроблю всі процедури і все, я вільний, гулятиму, повернуся живцем, і в результаті... Я засинаю. Під крапельницею. Мене присипляють. А прокидаюся лише через 6 днів. Але моє перше враження було, що мені дали якесь снодійне, і я поспав годин 20, 24. Прокидаюся, весь у проводах. Пацани стоять, кажуть: нормально? Ти 6 днів спав. Ну, як лікарі пояснили, я був у штучній комі»,- сказав Мілевський в інтерв'ю блогеру Олександру Волошину.

Одним із перших, хто публічно розповів про стан Мілевського, був Олександр Алієв. Саме через всю цю ситуацію Артем та Олександр нещодавно посварилися.

Данііл Агарков Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 10 травня 2024, 17:49 0

Скотт здивований фізичною формою Ф'юрі

Коментарі