Спортінг – Бенфіка. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Кубка Португалії

Поєдинок відбудеться 29 лютого о 22:45 за Києвом

29 лютого на «Жозе Алваладі» пройде матч 1/2 фіналу Кубка Португалії, в якому «Спортінг» (Лісабон) зіграє проти «Бенфіки». Поєдинок розпочнеться о 22:45 за київським часом.

Спортінг (Лісабон)

Команда цього сезону старанно реабілітується за невдачу в минулому циклі, коли гранд закінчив у Прімейрі 4-м, навіть нижче за Брагу. Рубен Аморім, який залишився і після цього на тренерській посаді, доводить керівництву, що йому не даремно так довіряють. Він зі своїми підопічними у Лізі Європи вийшли на пару з Аталантою із групи. А у плей-оф уже у Швейцарії обіграли Янг Бойз 3:1. Вдома після цього вистачило й нічиєї 1:1. Але, головне, йде боротьба якраз із Бенфікою за лідерство у чемпіонаті Португалії - від столичної пари відстав навіть Порту. І в цьому плані 3:3 з Ріу Аве, що ще й догравав у меншості, це болісна невдача. Так, при цьому в Кубку Ліги фаворит поступився Бразі. Але зараз є шанс реабілітуватись у нинішньому форматі.

Бенфіка

Клуб все-таки явно краще проявляв себе минулого сезону. Перебравшись до Лісабона з Нідерландів, новий наставник, Рогер Шмідт впевнено завоював золото Прімейри. Ні, зараз теж є шанси у орлів зберегти титул, але гонка зі Спортінгом завзята, і в ній шанси у Трубіна та компанії як мінімум не вищі, ніж у сусіда. Хоча минулого туру на тлі осічки конкурента розгромили 4:0 Портімоненсе. При цьому в Лізі чемпіонів цього разу не вдалося вийти в плей-оф - португальці насилу, тільки в останньому турі, вирвали хоча б третє місце у Ред Булл, обігравши його в Зальцбурзі. У Лізі Європи вдома лише за рахунок реалізованої Ді Марією пари пенальті обіграли Тулузу. У Франції ж прагматично зафіксували нічию. При цьому в Кубку Ліги фаворит сенсаційно в півфіналі поступився у післяматчевих пенальті Ешторілу. Тож національний кубок дарує зараз найкращі шанси на трофей.

Статистика особистих зустрічей

Це Лісабонське дербі, і орли не програють ось уже чотири рази поспіль. Причому якщо минулого сезону чемпіон обмежився парою пенальті, то в січні вдома обіграли левів 2:1.

Прогноз

Букмекерські контори більше вірять у левів. Але тут і гості повинні битися до останнього, повіримо в тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,76).

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 21 травня 2024, 07:50 2

Тімоті Бредлі – про поєдинок між британцем та українцем

Коментарі