Гендиректор Кривбаса розкрив деталі підписання Дібанго

Володимир Баєнко також розповів, чи варто очікувати нових трансферів

Генеральний директор «Кривбаса» Володимир Баєнко розкрив деталі трансферу камерунського захисника Івана Дібанго та розповів, чи варто очікувати нових підписань.

- Володимире Володимировичу, трансфер Дібанго - один з найкращих в історії відродженого «Кривбаса»?

- Хочу привітати наших вболівальників з цим підписанням. Ми скористались опцією викупу у контракті. Радіємо, що вдалось це зробити.

- Як багато наразі значить Іван Дібанго для нашого клубу?

- Іван був одним з перших легіонерів після першого сезону «Кривбаса» в УПЛ. За цей час він дуже добре влився в нашу команду. У нас кожен гравець важливий, але Іван в команді вже довгий час, тому ми з великою любовʼю підписали з ним повноцінний контракт.

- На який термін підписано контракт? Чи були перепони перед цим підписанням?

- До літа 2026 року. Робота по цьому трансферу велась більше року. Хочу висловити подяку за допомогу у цьому трансфері «Левадії», а також її президенту Віктору Леваді, справжньому патріоту України. Ми побудували дружні відносини, і завдяки цьому перехід став реальністю.

- І вже традиційне питання: чи очікувати вболівальникам у найближчий час ще нових підписань?

- Ми працюємо над підсиленням команди, а також над тим, аби зберегти важливих футболістів, які себе добре зарекомендували. Щодо підсилення, то, можливо, це буде вже влітку, але у цьому напрямку ми працюємо завжди. Як сказав Юрій Вернидуб, ми завжди шукаємо гравців, які є сильніші тих, які зараз в команді. Тому що завжди повинні підтримувати високу конкуренцію у «Кривбасі». Адже наш клуб веде боротьбу за найвищі місця в чемпіонаті України.

Раніше стало відомо, скільки «Кривбас» заплатив за Івана Дібанго.

Дмитро Вербинський Джерело: ФК Кривбас
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 14:19 2

Першу команду каталонців може очолити Рафа Маркес

Коментарі