Маразматики. У росії заявили про можливість провести ЧЄ з водних видів

У країни-терориста відібрали право провести чемпіонат світу 2025-го

Президент всеросійської федерації плавання (ВФП) Владімір Сальніков повідомив, що казань може прийняти чемпіонат Європи з водних видів спорту. За словами Сальнікова, Європейська федерація водних видів спорту (European Aquatics) запропонувала росії провести континентальну першість у 2028 році.

«European Aquatics запропонувала провести чемпіонат Європи 2028 року в казані. Наразі їхні пропозиції перебувають на розгляді. Поки що не можу сказати, коли саме буде остаточно затверджено місце проведення турніру», - наводить слова Сальнікова пропагандистське РІА «Новости».

Комічності словам спортивного чиновника додає той факт, що казань мала прийняти у 2025 році чемпіонат світу з водних видів спорту, але Міжнародна федерація водних видів спорту (World Aquatics) ухвалила рішення перенести змагання через повномасштабну війну, яку росія розв'язала проти України. Навряд чи настрої в керівних спортивних органах з водних видів спорту змінилися за два роки, які триває війна, тому, можливо, Сальніков просто видав бажане за дійсне…

Юрій Вишневський Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 11 травня 2024, 15:35 357

Поєдинок головних претендентів на золоті медалі проходитиме на «Арені Львів»