Повернення на переможний шлях. Жирона з голом Циганкова розгромила Райо

Команда Мічела впевнено провела другий тайм

У рамках 26 туру іспанської Ла Ліги на стадіоні «Монтіліві» зустрілися «Жирона» та «Райо Вальєкано». Матч завершився перемогою господарів поля.

Поєдинок розпочався під акомпанемент сильної зливи. У першому таймі події розгорталися переважно у центрі поля, і до небезпечних моментів справа не доходила. Лише ближче до перерви господарі поля зуміли загострити ситуацію. Спочатку удар Коуту заблокував захисник, а потім Довбик не зумів прийняти м'яч у штрафному майданчику після передачі з глибини.

На другу половину зустрічі каталонці вийшли зарядженими та одразу почали створювати моменти. Довбик не зміг прийняти м'яч перед воротами після прострілу Порту, а Циганков з гострого кута не пробив Дімітрієвскі. І все ж, старання «біло-червоних» принесли результат. Гутьєррес, який зробив забігання, відпасував м'яч на Циганкова, котрий у дотик пробив точно в кут.

Getty Images/Global Images Ukraine

Забивши гол, господарі продовжили активно атакувати, і чудовий момент втратив Довбик. Циганков міг записати до свого активу ще й асист, але після прострілу партнера Довбик пробив вище воріт.

Тренерський штаб «Райо Вальєкано» відреагував замінами на те, що відбувається, і гості зуміли дещо загострити гру у штрафного майданчика «Жирони». Але один із запасних футболістів, що вийшли з лави, підвів свою команду. Чаваррія протягом хвилини примудрився заробити дві жовті картки та достроково залишив поле.

«Бджоли» у меншості намагалися врятувати гру, але контратаки господарів несли чималу загрозу. У компенсований час індивідуальною майстерністю блиснув Савіо, який встиг оформити дубль. «Жирона» здобула перемогу і повернулася на друге місце турнірної таблиці.

Ла Ліга. 26 тур.

«Жирона» - «Райо Вальєкано» - 3:0

Голи: Циганков (52), Савіо (91, 96)

Попередження Алейш Гарсія (54), Коуту (85), Савіо (91) - Сісс (65), Креспу (73), Чаваррія (75), Кіке Перес (81)

Вилучення: Чаваррія (76, друга жовта картка)

«Жирона»: Гассаніга, Коуту, Е.Гарсія, Д.Лопес (Хуанпе, 70), Гутьєррес, Еррера (Соліс, 89), Алейш Гарсія, Циганков (Торре, 89), Порту (Мартін, 74), Савіо, Довбик (Стуані, 74)

«Райо Вальєкано»: Дімітрієвскі, Балью, Ернандес, Лежен, Еспіно, Валентін (Сісс, 58), де Фрутос (Чаваррія, 64), Креспу (Трехо, 79), У.Лопес (Кіке Перес, 64), Альваро Гарсія, Де Томас (Камельйо, 58)

Стадіон «Монтіліві» (Жирона, Іспанія)

ЖИРОНА - РАЙО ВАЛЬЄКАНО. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 13:42 1

Колишній нападник збірної України розповів, як могла б скластися футбольна кар'єра відомого боксера

Коментарі