Береза жорстко відреагував на перехід у спартак ексголкіпера Дніпра-1

Почесний президент «Дніпра-1» упевнений, що Мирослав Зновенко закінчить, як Ілля Кива

Почесний президент «Дніпра-1» Юрій Береза прокоментував перехід до московського «спартака» ексголкіпера спортклубівців Мирослава Зновенка.

- Юрію Миколайовичу, вже чули, що колишній гравець Вашого клубу Мирослав Зновенко подався на росію?
- Це п******. Вперше від Вас чую. Десятий рік йде неоголошена війна цієї країни виродків проти України і, я просто не знаю, це ким потрібно бути, щоб туди поїхати грати? Божевільним чи абсолютним дебілом.

- Йому є якісь виправдання?
- Цьому Зновенку абсолютно плювати, вочевидь, на свою Батьківщину та українську рідну землю, яка його виростила. Абсолютна зрада. І тут навіть не варто говорити, що, можливо, був політично необізнаний і так далі.

Свідома зрада, це був абсолютно обдуманий крок. Він вибрав сторону зла і поїхав грати на росію, країну, солдати якої вбивають щоденно його ж співвітчизників, рідних, близьких. Всі виродки на росії, всі до одного, підтримують цю плєшиву видру, гражданіна путіна. Хто не підтримує давно, той із боліт втік, як уродженка Дніпра Лія Ахеджакова, наприклад.

- Ви взагалі пам'ятаєте такого гравця?
- Ні. Не пригадую. Однак, запевняю, я зроблю все, щоб ця людина зникла зі спортивної карти України.

Взагалі, це не дуже важливо, бо будь-хто, хто перейшов на сторону ворога - мій особистий ворог! Футболіст чи солдат, чи політик.

Цей ***** (Зновенко) став в один ряд з Анатолієм Тимощуком та Іллею Кивою. І всіх їх чекає одна й та сама доля. Закінчать всі однаково, як Кива.

Володимир Клепач Джерело: Спорт-Експрес Україна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 травня 2024, 17:15 168

Гірники спробують зробити золотий дубль, а полтавцям потрібен трофей та вихід у єврокубки

Коментарі