Андрій ШЕВЧЕНКО: «На питання стосунків клубів з ТЦК відповіді поки що нема»

Глава УАФ зізнався, що нема ефективного рішення

Голова УАФ Андрій Шевченко провів зустріч у Будинку футболу із представниками клубів.

На зустрічі були присутні 4 президенти клубів УПЛ: Іван Надеїн (Верес), Євгеній Геллер (Зоря), Костянтин Караманіц (Кривбас), Валерій Пересоляк (Минай).

Також були присутні представники інших клубів: Ігор Дедишин (Рух), Олександр Різниченко (Оболонь), Олег Лисак (Ворскла), Володимир Загурський (Полісся), Андрій Недєлін (Металіст 1925), Василь Гречаний (ЛНЗ), Артур Оганесян (Чорноморець).

У президіумі УАФ перебували: президент Андрій Шевченко, генеральний секретар Ігор Грищенко, президент УПЛ Євген Дикий, керівник комітету з професійного футболу Олег Лужний.

Андрій Шевченко стосовно суддівства відмітив: «Голові суддівського комітету УАФ Катерині Монзуль надано завдання запровадити реформи у арбітражі. Введення жеребкування арбітрів на матчі та детектору брехні мають посприяти цьому».

Президент Вереса Іван Надєїн підняв тему мобілізації та стосунків клубів УПЛ та ТЦК, адже деякі клуби мають можливості бронювати гравців, а інші - ні. Він поставив питання: як це привести до спільного знаменника?

Андрій Шевченко зізнався, що ефективного рішення наразі немає: «Я можу теж запитати: а що нам робити? На це немає відповіді. Ми повинні чекати розвитку ситуації та спеціального закону (який би регулював процедуру військового обліку для спортсменів та футболістів зокрема). Хоча консультації з Мінмолодьспорту тривають регулярно».

Микола Степанюк Джерело: ТаТоТаке
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 10:23 13

Колишній головний тренер збірної України поділився думками щодо війни

Коментарі