Тренер Франсіса Нганну викликав на бій батька Тайсона Ф'юрі

Дьюї Купер готовий битися проти Джона Ф'юрі

Батько Тайсона Ф'юрі Джон отримав виклик на бій від Дьюї Купера, тренера колишнього чемпіона UFC Франсіса Нганну.

«Джон Ф'юрі хотів битися з Майком Тайсоном, це великий бій і він заробив би багато грошей. Я не звинувачую його, чому б і ні? Якби він викликав мене, я б точно з ним побився. Зараз я тренер, я відійшов від боїв, але я тренуюся, і я безумовно можу тренуватися ще більше, якщо мене це запалить.

Я не бачив його боїв, тому що єдині бійці, за якими я дійсно стежу, - це легенди, на яких я виріс, і суперники моїх бійців, тож я не можу сказати. Я б не став скидати з рахунків його здібності, тому що він батько Тайсона Ф'юрі, а Тайсон - один з найвидатніших.

Я впевнений, що він вміє битися, інакше він не був би так упевнений у собі. Мені просто потрібно достатньо часу на підготовку, щоб битися з ким завгодно, але якщо він хоче боксерський поєдинок, я безумовно прийму його. Звичайно, мені доведеться вивчити його, щоб зрозуміти, що в нього виходить, і спробувати звести це нанівець», - сказав Купер.

Зазначимо, що Дьюї Купер - колишній дворазовий чемпіон світу з кікбоксингу, йому 49 років. Джон Ф'юрі - колишній боєць на голих кулаках, також виступав виступав у професійному боксі, йому 59 років.

Володимир Клепач Джерело: The Mirror
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ