ПАНЦУЛАЯ: «Мета одна. Ми налаштовані на дві перемоги над Болгарією»

На синьо-жовту збірну 23 та 27 лютого чекають стикові матчі Ліги націй

У турецькій Антальї триває навчально-тренувальний збір жіночої збірної України, яка веде підготовку до матчів плей-оф за місце в дивізіоні В Ліги націй. Національна жіноча збірна України проводить збір перед стиковими поєдинками Ліги націй із Болгарією, які відбудуться 23 та 27 лютого.

Минулого четверга, 15 лютого, команда зібралася в Києві й розпочала свою подорож автобусом до Варшави, а потім - літаком до Антальї, де й проходить підготовка.

Своїми враження від початку роботи в Туреччині поділилися півзахисники синьо-жовтих - Яна Малахова та Натія Панцулая.

Яна Малахова: «Дорога була важка в дівчат, які їхали з України, набагато важча, ніж у мене. Уранці ми провели легке тренування, щоб трохи втягнутися. Відновилися, думаю, за два дні будемо готові на всі сто, готуємося вже до гри».

Натія Панцулая: «Ціль одна - це перемога. Тим паче, що ми десь зробили похибки в попередніх іграх, тому зараз треба реабілітуватися. Гадаю, що все буде добре. Ми налаштовані на дві перемоги.

Щодо суперниць, то ми сильніші за болгарок. Так має бути, я гадаю. Пройшло декілька років з останньої зустрічі з ними, думаю, вони теж ростуть. А щодо сильних і слабких сторін суперниць - тут працює тренерський штаб, вони донесуть до нас цю інформацію».

Микола Степанюк Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 17 травня 2024, 00:36 5

Іга побореться з Аріною Соболенко, яка в 1/2 фіналу здолала Даніель Коллінс