Гравець s1mple: «У мене електричний інпут-лаг, треба переїжджати»

Александр Костильов поскаржився на інпут-лаг в онлайні

Український кіберспортсмен Олександр «s1mple» Костильов поскаржився на інпут-лаг під час поєдинку в CS2 в онлайні. Під час стріму на особистому каналі Олександр порівняв затримку у грі із наслідками хакерської атаки.

«Мені кажуть, що я маю електричний інпут-лаг і треба переїжджати. Тому терміново вже треба шукати квартиру, я так хочу на LAN зіграти, хлопці. Я *** цей онлайн грати, кваліфікації смердючі, обісцяні, боже мій. З цими інпут-лагами, ніби мені хакери зламали систему ***», - сказав Олександр під час трансляції.

20 лютого стало відомо, що Team Falcons оголосила про підписання українського снайпера Олександра «s1mple» Костильова. В основному складі команди він замінив Мохаммада ⁠BOROS⁠ Малхаса.

S1mple є одним із найсильніших гравців на своїй позиції в усьому світі. Про це свідчить і кількість індивідуальних нагород кіберспортсмена. З 2016 року українець завжди потрапляв у топ-10 найкращих гравців світу. У 2019, 2020 2021 посідав друге місце. У 2018 і взагалі став найкращим гравцем світу.

Джерело Twitch
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 17 травня 2024, 09:20 9

Сербський тенісист відповів на запитання, що цікавить уболівальників